top of page

Ontvang kwalitatieve aanvragen via de website. Van A tot Z strategische begeleiding en uitvoering uitbesteed. Jij bepaalt de onderdelen, doelstellingen en wij realiseren het resultaat. Wij worden onderdeel van het team.

Google Ads

We got you! Ontvang direct aanvragen

Op zoek naar nieuwe leads via de website? Dan zit je bij MLM Promotions helemaal op de juiste plek. Samen kijken we naar de groeidoelstellingen en bepalen we welke aanpak aansluit bij de verwachtingen en het budget. Onze Google Ads services zijn specifiek ontworpen om de doelgroep te bereiken en te kunnen groeien. Met onze focus op logistiek, snappen wij altijd direct wat je zoekt en wat er haalbaar is. Bij MLM Promotions kun je klein beginnen, maar groots eindigen.

Met Google Ads kun je advertenties maken die worden weergegeven in de zoekresultaten van Google. Veel van onze klanten hebben binnen een maand een toename van wel minstens 50% op aanvragen via de website. Afhankelijk van de startpositie kan dit percentage nog hoger zijn. Het gebruik van Google Ads heeft de volgende voordelen:

  1. Focus op een gerichte doelgroep: met Google Ads zorgen we ervoor dat de advertenties gericht zijn op specifieke zoekwoorden en locaties. Jij geeft jouw ideale klant aan en wij regelen de rest.

  2. Concurrentievoordeel: voor sommige zoekwoorden is het niet eenvoudig om via organische zoekresultaten op een goede positie terecht te komen. Google Ads is de truc om toch snel vindbaar te zijn op belangrijke zoekwoorden. Zo kun je de concurrentie direct aangaan.

  3. Meetbare resultaten: onze Google Ads services bieden gedetailleerde rapporten en analyses via het MLM Promotions dashboard, waardoor er direct inzicht is in de prestaties van de advertentiecampagne.

  4. Flexibel budget: jij hebt altijd de keuze over het Google Ads budget. Naar boven of beneden bijstellen is geen probleem. Je betaalt alleen als iemand op de advertentie klikt. 

Stappenplan

Bij ons kan je klein beginnen & GROOTS eindigen.

  • We voeren eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit om relevante zoekwoorden te identificeren. Waar zoekt de doelgroep echt naar? Welke woorden vergroten de kans op succes? Op basis hiervan ontwikkelen we effectieve advertentiecampagnes die de juiste doelgroep bereiken.

  • Ons team van Google Ads specialisten creëert boeiende en overtuigende advertenties die de aandacht van potentiële klanten trekken. Met onze jarenlange ervaring in de logistieke sector weten wij precies welke manier van communiceren wel en niet werkt. 

  • Wij beheren de Google Ads advertenties en monitoren voortdurend hun prestaties. Als er kansen zijn voor verbetering, passen we de strategie aan om het rendement op jouw investering te maximaliseren.

  • Een conversie is een moment die we gezamenlijk bepalen. Meestal is dit wanneer een potentiële klant een contactformulier invult, of wanneer er geklikt wordt op een mail- of belknop. We optimaliseren de advertenties om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de behoeften van de potentiële klanten. 

Jasper van Luik, Newcorp Logistics

“Wij zochten een logistiek marketing en communicatiebureau dat op strategisch niveau vormgeeft aan onze marketing, maar ook direct de uitvoering hiervan oppakt. Als organisatie hebben wij helder voor ogen welke richting wij op willen met Newcorp Logistics. Met MLM Promotions hebben wij een partij gevonden die ons verhaal goed vertelt en de juiste tools inzet om onze klanten en potentiële klanten te bereiken. Dat zij zich vooral richten op logistieke organisaties was voor ons mooi meegenomen"

Logistic Nomad

Alweer een aantal jaren werk ik samen met MLM Promotions op het gebied van (social media) marketing en verdere branding van mijn onderneming.
Ik ben erg tevreden met onze samenwerking omdat ik veel van mijn eigen ideeën kwijt kan, maar we ook vooral samen nadenken over social media posts en de verdere ontwikkeling en verbetering van mijn website en socials.
Ik zie MLM Promotions dus ook meer als sparringpartner dan als een bedrijf wat mijn marketing doet.
Daarbij is het zeker een toegevoegde waarde dat zij met name werkzaam zijn in de logistiek en gewoon een leuk team zijn om mee samen te werken.
Dat maakt het dat het nog steeds een goede match is tussen ons en ik ze ook zeker zou aanraden voor marketing en promotiewerkzaamheden! “

Julian van Veen, FerryGoods

MLM Promotions is een organisatie met top performers. Ze weten zich goed te onderscheiden van andere ‘concurrenten. Nog geen dag later hadden we de eerste aanvraag al in de mail, en dat terwijl de campagne net was gestart. Maar als er iets niet haalbaar is, dan zullen ze dat zeker ook aankaarten. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst en ik kijk ernaar uit om samen te groeien.

Bij ons kun je klein beginnen en GROOTS eindigen.

bottom of page