top of page

Besteed marketing uit en behaal resultaat. Van A tot Z strategische begeleiding en uitvoering uitbesteed. Jij bepaalt de onderdelen, doelstellingen en wij realiseren het resultaat. Wij worden onderdeel van het team.

Partnerpackages

​Eén partner, een tarief

Iedere online marketing activiteit begint met een marketingstrategie. Wie zijn jullie, maar beter nog wie willen jullie zijn? Wat is de toekomstvisie? Hoe willen jullie communiceren? Welke doelen moeten er worden bereikt? Wat is het gewenste resultaat? MLM Promotions is als het ware een eigen marketingafdeling, mét een team van specialisten. Wij starten daarom altijd eerst met een marketingplan, waarbij wij voor de gewenste periode doelstellingen formuleren. Na goedkeuring van het marketingplan wordt de contentplanning voor minstens een kwartaal opgesteld.

Deze contentplanning dient te worden goedgekeurd, zodat het team van MLM kan gaan starten met de daadwerkelijk opzet van de content. Ofwel, wij doen alles in overleg. Het is en blijft jouw marketing, jouw bedrijf. Maar wel op een efficiënte en effectieve manier. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stappenplan

Bij ons kan je klein beginnen & GROOTS eindigen.

  • Wij zijn er niet voor de quick wins. Met ons ga je werken, omdat je serieus werk wilt maken van marketing en communicatie. Met ons werk je omdat het fijner is om te werken met logistieke marketeers die het vak en de communicatie begrijpen. Wij helpen jou van A tot Z. Dit start met de inventarisatie van de huidige marketingactiviteiten en het bepalen van de groeidoelstellingen. Ben je op zoek naar meer naamsbekendheid of wil je echt leads genereren? Verschillende doelen eisen verschillende acties. 

  • Nadat wij zijn overeengekomen welke marketingstrategie het beste matcht met jouw doelstellingen en jouw bedrijfscultuur bepalen wij welk partnerpakket het beste matcht. Wellicht ben je slechts op zoek naar expertise als ondersteuning van de in-house marketingafdeling, maar misschien heb je helemaal niemand in dienst voor marketing. Daarom bieden wij verschillende pakketten afgestemd op jouw wensen.  

  • Nu de doelstellingen gekwantificeerd zijn, kunnen we aan de slag met het vormgeven van de strategie. Hoe kunnen we de doelstellingen realiseren? Op basis hiervan bepalen we de stappen, de growth strategy en de bijbehorende tarieven. 

  • Tijd om te starten! Iedere maand houden wij jou op de hoogte met een overzicht van de resultaten, nieuwe aanbevelingen vanuit MLM Promotions en elementen waar wij willen bijsturen. Zo weet je altijd precies wat er gebeurt. 

Jasper van Luik, Newcorp Logistics

“Wij zochten een logistiek marketing en communicatiebureau dat op strategisch niveau vormgeeft aan onze marketing, maar ook direct de uitvoering hiervan oppakt. Als organisatie hebben wij helder voor ogen welke richting wij op willen met Newcorp Logistics. Met MLM Promotions hebben wij een partij gevonden die ons verhaal goed vertelt en de juiste tools inzet om onze klanten en potentiële klanten te bereiken. Dat zij zich vooral richten op logistieke organisaties was voor ons mooi meegenomen"

Logistic Nomad

Alweer een aantal jaren werk ik samen met MLM Promotions op het gebied van (social media) marketing en verdere branding van mijn onderneming.
Ik ben erg tevreden met onze samenwerking omdat ik veel van mijn eigen ideeën kwijt kan, maar we ook vooral samen nadenken over social media posts en de verdere ontwikkeling en verbetering van mijn website en socials.
Ik zie MLM Promotions dus ook meer als sparringpartner dan als een bedrijf wat mijn marketing doet.
Daarbij is het zeker een toegevoegde waarde dat zij met name werkzaam zijn in de logistiek en gewoon een leuk team zijn om mee samen te werken.
Dat maakt het dat het nog steeds een goede match is tussen ons en ik ze ook zeker zou aanraden voor marketing en promotiewerkzaamheden! “

Julian van Veen, FerryGoods

MLM Promotions is een organisatie met top performers. Ze weten zich goed te onderscheiden van andere ‘concurrenten. Nog geen dag later hadden we de eerste aanvraag al in de mail, en dat terwijl de campagne net was gestart. Maar als er iets niet haalbaar is, dan zullen ze dat zeker ook aankaarten. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst en ik kijk ernaar uit om samen te groeien.

Bij ons kun je klein beginnen en GROOTS eindigen.

bottom of page