top of page

Jiannis Trailer Services - Iedere maand nieuwe aanvragen

Een waar begrip in de Rotterdamse haven. Meer dan een kwart van de chassis zijn van Jiannis Trailer Services. De lijst van klanten die regelmatig hun trailervloot laten onderhouden door Jiannis Trailer Services is eindeloos. Hoe Jiannis Trailer Service zich klaarstoomde voor een nieuw tijdperk? Simpel. Met MLM Promotions. Bij een nieuw pand hoort een nieuwe website en goede online zichtbaarheid.


Sinds 1985 is de onderneming gespecialiseerd in het repareren, verhuren en verkopen van trailers & chassis. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met een ruime zeer goed ingerichte garage. De nieuwe locatie biedt het dubbele aantal werkplekken en het opstelterrein is groter. MLM Promotions is gevraagd om de nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. Van A tot Z hebben wij dit proces vormgegeven, van fotografie op locatie tot aan het uitwerken van een contentstrategie.

Hoe geef je een organisatie als Jiannis Trailer Service de juiste uitstraling online en hoe vertaal je het verhaal naar een online contentstrategie die past bij het DNA van Jiannis Trailer Service.


Met MLM Promotions hebben wij een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in logistieke marketing en ons adequaat en met kwaliteit kan helpen bij het inzetten van de verschillende online tools.


-----

Bekijk de website van Jiannis Trailer Service hier.

Comments


bottom of page