top of page

Newcorp Logistics x MLM Promotions - volwaardige partners

Newcorp Logistics, onderdeel van de Newcorp Group, is een van de weinige toonaangevende bedrijven op het gebied van 3PL dienstverlening voor accijnsgoederen. Newcorp Logistics focust zich op productcategorieën als FMCG, wijn, alcohol en elektronica. Of het nu gaat om warehousing en distributiewerkzaamheden of complete fulfilment dienstverlening, met Newcorp Logistics heb je de juiste partner gevonden. Bij een snelgroeiende organisatie hoort een betrouwbare partner op het gebied van marketing en communicatie.


De opdracht

Het vormgeven van een passende marketingstrategie voor Newcorp Logistics en het vernieuwen van de website, zodat dit perfect aansluit bij de nieuwe vorm van marketing en communicatie.


“Wij zochten een logistiek marketing en communicatiebureau dat op strategisch niveau vormgeeft aan onze marketing, maar ook direct de uitvoering hiervan oppakt. Als organisatie hebben wij helder voor ogen welke richting wij op willen met Newcorp Logistics. Met MLM Promotions hebben wij een partij gevonden die ons verhaal goed vertelt en de juiste tools inzet om onze klanten en potentiële klanten te bereiken. Dat zij zich vooral richten op logistieke organisaties was voor ons mooi meegenomen, aldus Jasper van Luik, Newcorp Logistics

Onze aanpak

Wij zijn gestart met een brainstormsessie als input van het strategisch marketingplan. Het marketingplan vormde ook direct de basis van de ontwikkeling van de nieuwe website. Wie is Newcorp Logistics, wat zijn de USP’s en welke boodschap moet blijken uit de communicatie? Deze vragen moesten duidelijk worden uit het plan, want: geen goede marketing zonder te weten welke richting je op wilt. Als een vis in het water hebben wij Newcorp Logistics geholpen met het vormgeven van een marketingplan en een duidelijke online branding waar het DNA van Newcorp zichtbaar is en direct duidelijk is waar zij voor staan.


Deze vraag kunnen wij inmiddels goed beantwoorden als wij de website en communicatie van Newcorp bekijken. Jij ook?

Comments


bottom of page