top of page

Besteed marketing uit en behaal resultaat. Van A tot Z strategische begeleiding en uitvoering uitbesteed. Jij bepaalt de onderdelen, doelstellingen en wij realiseren het resultaat. Wij worden onderdeel van het team.

Design. impact. create

Branding & design

MLM Promotions verzorgt grafische vormgeving, zoals folders, brochures, huisstijlen, bedrijfslogo's, posters, flyers, nieuwsbrieven en ander promotiemateriaal of drukwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de huisstijl krijgt die bij jouw bedrijf past.

Herhaling en herkenning van logo's en specifieke vormen en kleuren zorgen voor bekendheid en vertrouwen in jouw bedrijf, product of dienst. Daarom is consistentie het belangrijkste onderdeel van grafische vormgeving. Tevens is jouw grafische vormgeving voor potentiële klanten de eerste kennismaking met jouw bedrijf.  

Stappenplan

Bij ons kan je klein beginnen & GROOTS eindigen.

  • We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen. Waar staat het bedrijf voor? Wat wil je uitdragen? Wat zijn jouw kerndiensten? Met behulp van een uitgebreide vragenlijst bepalen we samen de route voor de nieuwe huisstijl. 

  • Het designproces start hier. Onze design team gaat aan de slag om jouw wensen concreet te vertalen. Gedurende het proces houden we je op de hoogte van de status. Vervolgens krijg je (afhankelijk van het pakket) verschillende evaluatierondes. 

  • Nadat het ontwerp akkoord is, gaan we over op de lancering. 

Jasper van Luik, Newcorp Logistics

“Wij zochten een logistiek marketing en communicatiebureau dat op strategisch niveau vormgeeft aan onze marketing, maar ook direct de uitvoering hiervan oppakt. Als organisatie hebben wij helder voor ogen welke richting wij op willen met Newcorp Logistics. Met MLM Promotions hebben wij een partij gevonden die ons verhaal goed vertelt en de juiste tools inzet om onze klanten en potentiële klanten te bereiken. Dat zij zich vooral richten op logistieke organisaties was voor ons mooi meegenomen"

Logistic Nomad

Alweer een aantal jaren werk ik samen met MLM Promotions op het gebied van (social media) marketing en verdere branding van mijn onderneming.
Ik ben erg tevreden met onze samenwerking omdat ik veel van mijn eigen ideeën kwijt kan, maar we ook vooral samen nadenken over social media posts en de verdere ontwikkeling en verbetering van mijn website en socials.
Ik zie MLM Promotions dus ook meer als sparringpartner dan als een bedrijf wat mijn marketing doet.
Daarbij is het zeker een toegevoegde waarde dat zij met name werkzaam zijn in de logistiek en gewoon een leuk team zijn om mee samen te werken.
Dat maakt het dat het nog steeds een goede match is tussen ons en ik ze ook zeker zou aanraden voor marketing en promotiewerkzaamheden! “

Julian van Veen, FerryGoods

MLM Promotions is een organisatie met top performers. Ze weten zich goed te onderscheiden van andere ‘concurrenten. Nog geen dag later hadden we de eerste aanvraag al in de mail, en dat terwijl de campagne net was gestart. Maar als er iets niet haalbaar is, dan zullen ze dat zeker ook aankaarten. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst en ik kijk ernaar uit om samen te groeien.

Bij ons kun je klein beginnen en GROOTS eindigen.

bottom of page