top of page

Zonder verrassingen, all-in pakketten. Met onze vaste social media management pakketten besteed jij jouw social media volledig uit. Wij bepalen de richting en vormen de contentstrategie.

Let's get social

Social media management

Wil jij meer online visibiliteit voor jouw bedrijf of organisatie, maar heb jij daar zelf niet de tijd of kennis voor? Dan is het uitbesteden van jouw social media beheer aan MLM Promotions dé ideale optie. Goed social media beheer zorgt namelijk voor een professionele uitstraling, meer interactie met de doelgroep en een groter bereik. Wij bieden social media beheer aan ondernemingen van alle formaten, in wat voor sector dan ook. Je krijgt een vaste specialist voor snelle communicatie. Jouw specialist plant professionele berichten in en zorgt voor pakkende advertenties die aanslaan bij jouw doelgroep. 

Het uitbesteden van social media hoeft helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. Wij bieden een aantal standaardpakketten aan, die volledig op jouw wensen kunnen worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om zelf te bepalen wat je wel of niet wilt. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag nu gratis de quickscan aan. In de quickscan analyseren wij jouw huidige online activiteit en adviseren wij jouw over de mogelijkheden. 

Jasper van Luik, Newcorp Logistics

“Wij zochten een logistiek marketing en communicatiebureau dat op strategisch niveau vormgeeft aan onze marketing, maar ook direct de uitvoering hiervan oppakt. Als organisatie hebben wij helder voor ogen welke richting wij op willen met Newcorp Logistics. Met MLM Promotions hebben wij een partij gevonden die ons verhaal goed vertelt en de juiste tools inzet om onze klanten en potentiële klanten te bereiken. Dat zij zich vooral richten op logistieke organisaties was voor ons mooi meegenomen"

Logistic Nomad

Alweer een aantal jaren werk ik samen met MLM Promotions op het gebied van (social media) marketing en verdere branding van mijn onderneming.
Ik ben erg tevreden met onze samenwerking omdat ik veel van mijn eigen ideeën kwijt kan, maar we ook vooral samen nadenken over social media posts en de verdere ontwikkeling en verbetering van mijn website en socials.
Ik zie MLM Promotions dus ook meer als sparringpartner dan als een bedrijf wat mijn marketing doet.
Daarbij is het zeker een toegevoegde waarde dat zij met name werkzaam zijn in de logistiek en gewoon een leuk team zijn om mee samen te werken.
Dat maakt het dat het nog steeds een goede match is tussen ons en ik ze ook zeker zou aanraden voor marketing en promotiewerkzaamheden! “

Julian van Veen, FerryGoods

MLM Promotions is een organisatie met top performers. Ze weten zich goed te onderscheiden van andere ‘concurrenten. Nog geen dag later hadden we de eerste aanvraag al in de mail, en dat terwijl de campagne net was gestart. Maar als er iets niet haalbaar is, dan zullen ze dat zeker ook aankaarten. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst en ik kijk ernaar uit om samen te groeien.

Bij ons kun je klein beginnen en GROOTS eindigen.

bottom of page